Pisla Tower – Tehokas ja ympäristöystävällinen terassilämmitin

Terassilämmittimen avulla luot lämpöä ja tunnelmaa

Pisla Tower pelletillä toimiva terassilämmitin on suunniteltu tuomaan lämpöä ja tunnelmaa terasseille ja pihoille ja näin se mahdollistaa ulkoilmasta nauttimisen myös viileästä säästä huolimatta.

Pisla Tower hyödyntää pellettipolttoa, joka tuottaa vähän haitallisia kaasuja verrattuna perinteisiin polttoaineisiin. Pelletit ovat helposti saatavilla ja niiden käyttökustannukset ovat kilpailukykyiset. Lämmittimen tehokkuus on huomattava, sillä se hyödyntää 89% hyötysuhdettaan tehokkaasti.

Terassilämmitin on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja varmatoimiseksi. Se syttyy helposti ja palaa pitkään pienelläkin pellettimäärällä. Tämä takaa miellyttävän ja jatkuvan lämmön ulkotiloihin.

Terassilämmitintä tulee käyttää ainoastaan avoimissa, happirikkaissa tiloissa turvallisuuden varmistamiseksi.

Pisla Tower on oiva valinta, jos arvostat tehokasta lämmitystä, ympäristöystävällisyyttä ja käyttömukavuutta ulkotiloissa. Se tarjoaa käyttäjälleen miellyttävän ulkoilmaelämyksen kaikkina vuodenaikoina.

Turvallisuusohjeet ulkokäyttöön tarkoitetulle lämmittimelle

Ulkokäyttöön tarkoitettu lämmitin tarjoaa tehokasta lämpöä terasseille ja patiolle, mutta sen turvallinen käyttö vaatii huolellisuutta ja noudattamista valmistajan antamia ohjeita. Seuraavassa esitetään kattava lista turvallisuusohjeista, jotka on tärkeä sisäistää ennen laitteen käyttöä:

  1. Lämmitin on suunniteltu ainoastaan ulkokäyttöön.
  2. Lämmitin on asetettava tasaiselle alustalle, jonka kantavuus vastaa valmistajan ilmoittamaa laitteen painoa.
  3. Huonekalut tulee sijoittaa vähintään 30 cm etäisyydelle lämmittimen seinämästä ja vähintään 50 cm etäisyydelle lasiputken säteilyalueesta.
  4. Lämmitintä tulee käsitellä suojahansikkailla, jotka suojaavat kuumuudelta. Normaalin käytön aikana ei tule koskea laitteeseen ilman suojavarusteita.
  5. Kosketeltavissa olevat osat voivat kuumua käytön aikana. Lapset on pidettävä etäällä laitteesta turvallisuuden varmistamiseksi.
  6. Lämmitintä saa käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemilla puupelleteillä. Max. käyttömäärä on 8 kg.
  7. Lämmittimen käyttöä tulee valvoa jatkuvasti sen normaalin toiminnan varmistamiseksi.
  8. Lämmitin tulee puhdistaa säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti. Erityistä huomiota tulee kiinnittää palamistuotteiden poistamiseen lasiputkesta ja tulipesästä.
  9. Tulipalon sattuessa tulee käyttää hiilidioksidisammutinta (CO2). Vesi- tai jauhesammuttimien käyttöä tulee välttää.

Nämä turvallisuusohjeet on laadittu varmistamaan lämmittimen turvallinen ja tehokas käyttö ulkotiloissa. Käyttö- ja turvallisuusohjeiden huolellinen noudattaminen varmistaa käyttäjän ja ympäristön turvallisuuden.

 

Avainsanat: , ,

Jaa kirjoitus:

0
Pisla-keräilykori